onsdag 25 maj 2016

Årsmöten, påsk, grillning, hlr, odling och en härlig 40-årsfest

Ja så har et då rullat iväg ett par intensiva månader igen. Begriper inte hur jag ska får tillbaka flytet i blogginläggen. Gillar ju verkligen att skriva av mig, även om jag inte är så jäkla personlig. Men det är skoj att dela med sig av vissa ting i livet.




Mars-april är ju fullspäckade av olika årsmöten när man är en föreningsaktiv person. Så även detta år och då rinner bara tiden iväg. Jag jobbar ju dessutom kvällar varannan vecka i mitt lilla företag så det är fullt upp för det mesta.





Påsken i år va en vilohelg för min del. Jag tog det lugnt och laddade lite batterier med barn och barnbarn bland annat.




Trevlig grillning med grannar hanns med i april och på jobbet genomförde vi äntligen en HLR för all personal. Skulle vi gjort för länge sen men det har skjutits upp av olika anledningar - men nu är det gjort!

I april drar ju även odlingssäsongen igång och det är dags att ta fram de gröna fingrarna som nu ska få visa sina kvaliteter i några månader. Under maj gjorde jag även klar framsidan på huset med en tjusig stenläggning.





Lite syprojekt har vi också hunnit med, det är så avkopplande att gå upp på skaparrummet och ta fram nåt användbart. Den här gången blev det mor och dotter set med förkläden.


Lite korvgrillning är aldrig fel och dessutom skönt med brasvärme när vårvärmen låter dröja.


Givetvis händer det massor av annat skoj också och även mindre skojiga saker, men det tar vi en annan gång. Delar dock en liten bildkavalkad nedan.

Nu ska jag strax samla ihop kroppen och ta mej till tåget och rulla ner mot Göteborg några dagar.
 







 


Tjillevippen!