söndag 22 februari 2009

Blogginläggen blir då inte många nu för tiden

Men lik förbaskat tickar livet på i sakta mak, eller i full fart kanske man ska säga. Jag har nu snart avvverkat årets jobbigaste månad (på jobbet) med en massa resande och bokslut i massor. I veckan reser jag till Ludvika och sen är det bara några små kommuner kvar.

Efter att svärfar avled har också mycket tid gått åt till att sköta om familjen lite extra. Just nu är gubben på sportlov i Lofsdalen och vilar upp sig,  jag stannade hemma på grund av allt jobb som ligger på. Svårt att ta ledigt och koppla av när man vet vad som ligger kvar och väntar på en.

I helgen har jag kopplat av och laddat batterierna för att ta mig an en ny vecka på jobbet. Ja lite har jag gjort i helgen förstås. Hjälpt junior att tapetsera i den nya huset. Nu är det bara ett rum kvar och lite listning och målning så kan han börja att flytta in så sakteliga. Ja elektrikern måste ju göra ett besök till också förstås. Jag ska ta några bilder i veckan så ni får se hur det ser ut nu.

Jag hoppas att jag så småningom kommer att få fart på bloggandet igen för det är så kul att både skriva inlägg, läsa kommerntarer och andra bloggar. Man får extra energi av det.

Ska vi ha några bilder idag mån tro?

Jag jag ska se efter om det finns några på banken som kan pigga upp oss i snöyran.

Bild 081

Bild 419

Semester 2006 071

1 kommentar:

Hemma på Landet sa...

Hahaha...Rasta Alice...på infarten till Stina? Va?
Tyckte väl att det luktade kiss.:-D

Nä, kom du när du kan du honey!
Kramis