söndag 26 april 2009

Oj va tiden går…..

Det verkar vara min favorittitel på inläggen nu för tiden eftersom de blir så få.

Tiden bara rinner iväg och den här våren är inte lik någon annan vår. Sällan man varit med om så många känslosvängningar och påfrestningar på så kort tid. Detta speglar sig givetvis i orken att blogga på som tidigare. Kanske hade det varit bra att skriva av sig men vissa saker gör sig inte i offentlighetens ljus.

Jag kan i alla fall meddela att jag inte blev årets vikväktare.

Annars låter jag den sista månaderna bara vara ett minne blott även om jag kommer att nämna lite som hänt i andra inlägg.

Bild 129

Badrumsmatta tillverkad av gamla lakan när jag var sjuk och hade långtråkigt! Passar på ett utedass i alla fall.

De sista två veckorna har gått i egen sjukas tecken och att det blev så långt som två veckor beror nog helt klart på att kroppen var ganska nedgången vid starten av förkylningen, som sedan kröp ner långt i luftvägarna och bjöd även upp till dans i bihålorna. Det hela slutade med penicillin och en veckas sjukskrivning. Vilket i sin tur skapade en ganska rastlös Kerstin som klättrade på väggarna i tid och otid.

Nu har jag i alla fall kunnat vara ute i två dagar och stökat omkring i trädgården så gått det nu gick. Å i morgon bär det av till arbetet och en jävla massa deklarationer som ska iväg i tid. Dessutom väntar en årskongress i Falun som bara den kan ta musten ur en, men jag ska ta det lugnt och göra som doktorn sagt.

Bild 134

I går åkte vi iväg till mitt favoritställe på våren och tittade på blåsipporna där så som jag gjort sedan jag var liten, det hör liksom till. Ett besök där får mig att tänka på farmor och pappas övriga släkt som huserat på denna plats i massor med år. I går gick tankarna faktiskt mest till pappa, av förklarliga skäl. Jag får ta med mig datorn nästa gång och visa honom bilderna.

Bild 155

Som vanligt går alla bilder att klicka upp så blir de större!

Tjillevippen!

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Skattesänkningar ger inga jobb. Varför? Därför allt försvinner i borgarnas madrasser varför stimulansen uteblir. Enda resultatet blir att statsfinanserna ödeläggs och välfärden raseras. Det VET Anders Borg. Han bedriver brutal högerpolitik av klassiskt märke. Han är en bedragare. Inget annat.

Så till frihetskampen.

Hoppas inte för mycket på sånadär mailkampanjer och vad det nu är. Maktens herrar kan lugnt ignorera dem. De har klart för sig att den internetaktiva medelklassen skäller nog så högljutt, men bitas kan den inte.

Sedan gäller det att vara mycket vaken för politikens tvära kantringar. Det vi nu ser är hur Alliansregeringen mycket plötsligt framträder som det nakna tyranniets huvudkraft. Den sargade socialdemokratin börjar, rörigt och yrvaket, visa livstecken och gryende medvetenhet om hotet mot vår frihet och vår demokrati.

Med tanke på den ekonomiska krisen har medelklassen allt skäl till oro och pessimism. Det välstånd som finns räcker nu bara till de verkligt rika, som vill kompensera sig för storförluster på aktiemarknaden. Medelklassen har att se fram emot en omfattande proletarisering. Vi kastas en efter en ut i otrygghet och misär. Den gradvisa destruktionen av internet är monopolkapitalets metod för att lamslå medelklassen, med dess för Makten hotfulla grepp om nymedia.

För att vinna verklig kraft måste frihetsrörelsen alliera sig med den folkliga sociala rörelsen till försvar för välfärdssamhället. Det är av vitalt intresse för oss allihop med tanke på vår nya otrygghet. Vi måste göra oss av med vår naivitet och våra illusioner och börja kämpa på allvar, annars är det kört för oss. Och kom ihåg: att enbart sitta på internet och väsnas räcker inte långt.

Det gäller nu att sätta till alla klutar för bringa åstad ett opinionsras för våra tyranniska regeringspartier.

Samt att på allvar resa den radikala parollen:

SVERIGE UT UR EU.

Så ett par avslutande ord till alla fega wordpressbloggare m fl.

Bloggare med granskningsfunktion påslagen förtjänar ingen som helst respekt. Bloggarens avsikt är nämligen inte alls att stoppa fulinlägg - utan att censurera åsikter han inte gillar. DET HAR MAN JU SETT.

Det gäller sedan, och framför allt, att se över sin egen småaktighet. Samtliga system utom Blogger filtrerar bort mig, vilket ju är enbart löjligt, som vi ser. Vem är egentligen er huvudfiende: TYRANNIET - eller vidriga vidriga vidriga lilla trollet jag?

Och så ett par personanmärkningar. Skilj på moderater och moderater. Dendär jävla Kent Persson är bara en partihejduk av föraktligaste slag. Nu ska han sänka skatten, minsann. Vad är det - "ordning och reda i statsfinanserna", kanske? Vilket PRAKTARSEL!

*skakar bedrövad på huvudet*

- Peter Ingestad, Solna, "psyyyyyyyyyyyyyyyksjuk" - kyss mig baklänges!!!