onsdag 23 mars 2011

Tuppen Joakim sa..............ku keli ku keli ku!!

Ja i går morse fick en av mina tuppar sig en ofrivillig flygtur då han helt utan anledning flög på min hand och nöp till så att blodvite uppstod. Vips så sträcktes mitt ben ut i en reflexrörelse som skickade "Sixten-blåskägg" på en liten flygtur trots att han saknade biljett.


Just nu är det bråda dagar på jobbet när det stundar årsmöten i varenda avkrok. Vårt blir den 9 april på Scandic Väst. Skönt att det är på hemmaplan. Men direkt efter åker jag upp till Gläntan och kockar!

Igår insåg Malin och jag att vår relativt nya soffa måste ut eftersom den är för stor så det går inte att möblera om trots vår öppna planlösning. Fan! Var hittar man en ny som är lika snygg??? Eller kan man byta med nån?? Ja vi fick i alla fall upp mina nya gardiner.

Träningen går fortfarande bra, kör tre pass i veckan och det känns lagom. I morgon startar jag med ett morgonpass 06.30, det blir en ny erfarenhet men kan ju va nåt! Bara gubben tar hand om alla djuren på morgonen, men det har han lovat!


Tjillevippen!!

1 kommentar:

Eva-Leva sa...

3 pass i veckan:0 bra där Moberskan! Själv har jag bara prioriterat tid till 2 pass i veckan. Vilka fina bilder du har lagt upp, inte kan jag sånt där.