onsdag 5 mars 2014

Nagelutbildning och farmortisdag!

Kan det bli bättre......???
Först en superrolig dag med tjejerna på Nagelterapeututbildningen och så avslutar man med farmortisdag!!!!

Ja dagen började med förväntansfulla tjejer på Nagelstudion. Idag skulle Curt få sig en rejäl omgång. (Curt är plasthanden vi övar på). Han skulle nämligen få en naturlig förlängning av sina naglar.
Stackars Curt blev nog lite sönderslipad både här och där och jag känner att här kommer det att gå åt massor av timmar till att öva för att bli vän med elfilen.

Vi lyckades i alla fall få på fem tippar under dagen och fila till dem så de såg skapliga ut. Fick prova att göra lite olika avslut, typ runda, raka och raka med runda hörn. Nu kan vi öva hemma på Curt till nästa tisdag då det är dags för en livs levande Curt (läs Rebecca) att sitta mitt emot. I feel sorry for her!Men dagarna på salongen går i alla fall superfort för det är så roligt och det är trevliga och kompetenta "lärare" samt roliga kurskamrater!

Sen var det farmortisdag vilket innebär att jag hämtar barnbarnet Elsa på dagis varannan tisdag medan pappan spelar innebandy. Då brukar Elsa och jag passa på att busa så mycket vi orkar. Igår fick vi dessutom lite extratid så vi hann med massor. Kvalitetstid som heter duga. Våfflor till middag och fikade med chokladboll i hela ansiktet så vi avslutade dagen med ett bubbelbad innan John Blund knackade på dörren.
Inga kommentarer: