söndag 12 oktober 2008

I dag är det söndag igen!

Mitt bloggande går på sparlåga.

Jag känner mig lite besviken idag. Min kompis M skulle ju flytta närmare mig men nu har det skitit sig så det blir inget och det känns rejält dåligt.
Men det är ju saker jag inte kan styra över så jag får väl försöka vara glad ändå.

Bild 054

Vad har då hänt sen sist? Ja det har varit en jobbarvecka med många överaskningar som gjort att mina dagar både blivit långa och annorlunda.
Nätverkshaveri i hela korridoren på måndagen....tog ett dygn innan vi var med i matchen igen. Ja sen skulle ju en mängd datorer programeras om och det vanliga arbetet skulle ju ändå hinnas med. I slutet på veckan levererades ny dator till G och den skulle ju laddas med programvara och övriga inställningar för att passa i systemet. Nu tror jag att det bara ska vara att trycka på knappen för alla på måndag och att allt då ska då fungera.

Nej jag är inte datatekniker, jag är ekonomi nörd! Men ibland blir man saker ändå! *ler*

Bild 052

I fredags fick jag besök från Halmstad. Oväntat och överraskande minsann. Men jäkligt kul! Ca 8 år sen vi sågs sist. Mycket vatten har runnit under broarna men det var ändå kul att ses.

Igår fylldes dagen av fikagäster och annat smått och gott så dagen bara försvann i ett huj. Jag sjönk ner i soffan lagom till Stjärnor på is och där blev jag sittande ett par timmar för att sen ta kvällspromenaden med Alice och slinka in hos grannen för lite skitprat.

Bild 051

Idag blir det städa trädgård (om ryggen håller) lite shopping varvat med amerikansk fotboll med yngste junioren.

1 kommentar:

Madame Nyberg sa...

Vilka underbara äppelkort.
Du är ju proffs, faan!

KRam-KRam
Anna-Lena