onsdag 27 maj 2009

Ute blåser sommarvind!

Hej alla glada vänner där ute.
Livet rullar på så sakteliga med allt vad det innebär.
Pappa bor nu permanent på Flemminggatan som är specialiserade på dementa och det känns mycket bra. Han kan röra sig relativt fritt och vara ute så mycket han vill och det är ett stort plus. Men nu känns det lugnare för oss i alla fall. Det finns nån som "vakar" över honom på heltid.
Mamma har redan börjat hämta sig bra tycker jag och det är nåt som känns ännu mera viktigt. Hon har fått tagit stryk mycket det senaste åren. Ja inte fysiskt men psykiskt. Det kostar på att leva med dementa familjemedlemmar.
Varför skriver jag om detta i min blogg, jo det är skönt att skriva av sej, som det så vackert heter, förmodligen inte många som bryr sej, men jag skriver ju mest för min egen skull.
Hemma jobbar vi på för fulla muggar med takbyte på ett stort uthus och gubben jobbar just nu hårt med vårt uterum/växthus. Han är duktig trots allt. Har ju ingen snickarvana direkt men han frågar och lär av andra och jag pekar med hela handen.
Junior har fyllt i mina "såbänkar" med sand och jord samt fixat gräsmattan så det känns som vi är en god bit på väg i vårt "nya" trädgård.
Alice piggar också på sej och i morgon är det dags för ett besök hos sjukgymnasten och en ny röntgen. Hoppas det har läkt som det ska!
Tyvärr skriver jag detta på jobbet och där finns inga bilder, men har jag tur orkar jag kanske få in några under kvällen.
Tjillevippen!

2 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Tjillevippen! Blev du liten som en tesked nu? Snyggt jobbat med din viktminskning, som jag läst om.
Ha en skön pingst. Det blir mycke´ bygg förstår jag.
Kram Eva Linnea

Maria Thorbjörnsson sa...

Hej på dej--Maria i Sennan här--vet inte om du sett att jag samlar upp TB-bloggare med x-tra blogg på min TRÄDGÅRDSDAGBOK på blogger--bara om ut i fall att--Ta en titt--vi börjar bli många där..Maria