måndag 3 november 2008

Amerikanska presidentvalet!

Jag det är nåt som inte upptar så mycket av min hjärna kan jag ärligt säga. Men jag har förstått att det drar ihop sig. Skämt å sido jag har lite koll och hoppas att "min" kandidat vinner.
************************
mjau3
Jag har i dag äntligen fått tid för behandling av min onda rygg och nu hoppas jag på bot och bättring och håller tummarna för att det inte är ett nytt diskbråck, det vore för jäkligt. Men just nu är jag bara glad om jag får lite smärtlindring så att inte så mycket energi går åt att hålla humöret uppe trots ihållande värk. Man blir ju så lättretlig och nedstämd av värk och smärta.
****************************
Nu när det är lite glest mellan inläggen kommer de att handla om än det ena och än det andra men det får ni ta, ni trogna läsare, för hur det än är så bloggar jag ju mest för min egen del och kan jag sedan roa någon annan med mina inlägg är det bara kul!
Bild 029
Nu funderar jag på att starta en annan typ av blogg där vi kommer att vara fler som skriver i samma blogg. Den bloggen ska vara en intresse och informationsblogg om Oslättfors. Jag hoppas den ska föra vårt samhälle framåt och att vi kan bli bra på att gruppblogga. Ett informationsflöde från samtliga samfällighetsföreningar ska vara grundstommen. Sen kan man givetvis sväva ut med berättande texter och bilder och även gäster och turister ska finna den information de behöver. Nån gång efter jul sätter jag projektet i verket!
Ni Oslättforsare som läser detta får gärna höra av er med åsikter!
*****************************
Gubben sköt två tjädertuppar föra veckan så nu överlever vi nån dag till. Men det är tur jag följer med ibland så han hittar på dem. *blink*
***************************
I helgen jagade de älg igen och fick en tjur och en kalv så nu återstår bara en tjur och tre kalvar, sen är det fullt i frysen!
******************
Nu ska vi se om vi kan förgylla detta inlägg med några bilder!
Bild 008

1 kommentar:

Anette sa...

Har du ingen julskinka på julbordet? Blir det en tjädertupps-skinka *ler* eller kanske en älg-rumpa?! Hur är tjäder-kött, påminner det om kyckling? Tänk en tjäder! Det har jag aldrig sett någon, så vackra de är!
Presidentvalet ja, det blir ju som det blir. Jag har väl också en favorit, men rent politiskt vet jag inte vem som är bäst. Har väl mer gott på "magkänsla". Själv har man ju varit inne i Vita Huset, det är en mäktig känsla, även om det bara var den guidade turen! Capitolium var också en häftig upplevelse. Man känner historiens vingslag överallt i denna fantastiska stad........Det skulle vara så kul att få återvända dit!
Jag har också ont i ryggen. "Knäckte till" när jag bäddade sängen häromdagen, jösses, vad man blir "handikappad". Jag har ju som tur är inte värk, är bara stel och så hugger det till ibland när man gör nåt dumt. Ska försöka jympa lite lugnt idag och känna mig för. Kanske lägger sig det "rätt" igen.....annars får väl C komma och hjälpa mig hem! Fy, vilken lång kommentar det här blev då........hoppas du orkade läsa! Kram Anette