fredag 18 februari 2011

Renovera och styla en stuga i Hälsingland!

Varje år genomför vi viss renovering och uppfräschning på kursgården Gläntan som ägs och drivs ideellt av Unga Örnar och Abf Gävleborg. I år ska jag ta mej an Kalles stuga och ge den ett lyft så kanske vi kan hyra ut den veckovis i sommar. Varje krona in behövs!
Jag ska försöka jaga sponsring på färg att spruta väggar och tak med. Likaså lite snickerfärg att måla lite möbler med. Det ska bli en utmaning att piffa till Kalles stuga med så få kronor som möjligt.
Om ni som läser min blogg har en skaplig bäddsoffa, ett litet rumsbord, en gullig byrå eller något annat som vi kan måla eller piffa för att kunna användas i Kalles får ni gärna höra av er!

Allt som kan tänkas passa i en sommarstuga på två små rum och litet kök är välkommet.

Men i första steget är det färg och hyra av en färgspruta som är det mest akuta. Så jobbar ni i färgaffär eller har andra kontakter......snälla hjälp oss!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Joel sa...

Hej, jag representerar Byggmax webbforum Byggla. Vi kan nog hjälpa till med målning av väggar.

Det finns flera sätt vi kan hjälpa till, dels har vi en tävling som pågår just nu, med 2000 kr i presentkort på Byggmax i potten. Den går ut på att man ska dokumentera hur man gör om sina väggar på Byggla. Tävlingen slutar på tisdag.

Passar inte tävlingen, så hör av dig till joelbyggla (at) gmail.com så hittar vi någon annan lösning!

/Joel

Joel sa...

Och länken till tävlingen är http://www.byggla.se/Diskussion/Nya-och-frascha-vaggar/